Top dat je meegaat doen in 2024 met de Thuis Train Challenges!

 

Beste Top Member voor 2024,

Super goed dat je tot en met 31 december 2024 mee gaat doen met Thuis Train Challenges, om FIT te zijn of te worden en om je TOP te voelen.

Maak het jouw TOP jaar!

We gaan er een heel mooi jaar van maken, met afwisselende thuis trainingen, gezonde en lekkere menu’s, met goede energie, met veel interactie, met meerrrr (laat je verrassen)……..èn in 2024 bestaan we 10 jaar online en dat gaan we met veel verschillende leuke acties vieren.

Ik heb er al heel veel zin in, ik hoop jij ook.

Je kunt de Challenges op 2 manieren volgen. Via een besloten/privé Facebook jaargroep en/of per e-mail.

  1. Via een besloten/privé Facebook jaargroep

De naam van de besloten/privé Facebook jaargroep is: Top members 2024

Je kunt bij Facebook, in de zoekbalk bovenin, de groepsnaam Top Members 2024 intypen en aanklikken (bij het loepje). Of gebruik deze link naar de groep:

https://www.facebook.com/groups/1332975090922545

Als je vraagt om lid te worden van de Facebook jaargroep, dan voegen we je z.s.m. toe.  Je blijft automatisch lid t/m december 2024.

Tip voor Facebook meldingen:

Zet meteen de melding instellingen van deze besloten/privé Facebook groep op “ALLE BERICHTEN” (in plaats van op hoogtepunten). Dan ontvang je iedere ochtend rond 06.15 uur een melding, dat er een nieuw bericht/nieuwe training op je wacht. Mis het niet 😉

  1. De Challenge volgen zonder Facebook

Zonder Facebook kun je deze Challenges ook volgen. Je ontvangt iedere ochtend rond 05.00 uur (in het weekend om 06.00 uur) een e-mail met de coaching en de link naar de thuis training(en).

Voor deze mailservice hoef je je niet apart aan te melden.

Tip voor als je geen mails ziet:

Soms worden niet alle mails getoond op mobiele apparaten. Check daarom ook altijd de spam / junk / ongewenste mail / overige-/ reclame inbox (voor het beste resultaat via internet/webmail van jouw provider). Het komt wel eens voor dat de e-mail daar verstopt wordt.

Een speciale actie! Doe het jaar GRATIS mee.

Als jaarmember en als deelnemer aan de challenges zou je (als je het wilt) een goede ambassadeur kunnen zijn voor mij (voor de thuis trainingen). Wellicht ken je mensen die ook jaarmember zouden willen worden (die geen jaarmember in de afgelopen 5 jaar zijn geweest) en die via jou jaarmember gaan worden. Worden er 2 mensen via jou jaarmember dan doe jij gratis mee in 2024. Je kunt mij mailen, met de namen van deze mensen, naar info@jacquelinevandijk.nl

Alvast super bedankt!

Op naar een TOP 2024.

Superrrrrr dat je meedoet 😊 Echt!

Jacqueline