Top dat je meegaat doen in 2023 met de Thuis Train Challenges!

 

Beste Happy Member voor 2023!

Super goed dat je tot en met 31 december 2023 mee gaat doen met Thuis Train Challenges, om lekker FIT en HAPPY te zijn of te worden.

We gaan er een heel mooi jaar van maken, met afwisselende thuis trainingen, gezonde en lekkere menu’s, met goede energie en veel leuke interactie.

Zin in, ik hoop jij ook!!

 

Je kunt de Challenges op 2 manieren volgen. Via een besloten/privé Facebook jaargroep en/of per e-mail.

1. Via een besloten/privé Facebook jaargroep

De naam van de besloten/privé Facebook jaargroep is: Happy Member 2023

Je kunt bij Facebook, in de zoekbalk bovenin, de groepsnaam Happy member 2023  intypen en aanklikken (bij het loepje). Of gebruik deze link naar de groep:

https://www.facebook.com/groups/806458993803377

Als je vraagt om lid te worden van de Facebook jaargroep, dan voegen we je z.s.m. toe.  Je blijft automatisch lid t/m december 2023.

Tip voor Facebook meldingen:

Zet meteen de melding instellingen van deze besloten/privé Facebook groep op “ALLE BERICHTEN” (in plaats van op hoogtepunten). Dan ontvang je iedere ochtend rond 06.15 uur een melding, dat er een nieuw bericht/nieuwe training op je wacht 😉

2. De Challenge volgen zonder Facebook

Zonder Facebook kun je deze Challenges ook volgen. Je ontvangt iedere ochtend rond 05.00 uur (in het weekend om 06.00 uur) een e-mail met de coaching en de link naar de thuis training(en).

Voor deze mailservice hoef je je niet apart aan te melden.

Tip voor als je geen mails ziet:

Soms worden niet alle mails getoond op mobiele apparaten. Check daarom ook altijd de spam / junk / ongewenste mail / overige-/ reclame inbox (voor het beste resultaat via internet/webmail van jouw provider). Het komt wel eens voor dat de e-mail daar verstopt wordt.

Op naar een bijzonder FIT & Happy 2023!

Superrrrrr dat je meedoet 😉

Jacqueline

NB: Heb je vragen of opmerkingen over het jaarmembership, stuur een mailtje naar info@jacquelinevandijk.nl en Brenda Muller en/of ik zullen je zo spoedig mogelijk antwoord geven.