Gewicht kalender Afslank-Leefstijl Programma

 

We gaan morgen starten!!! (maandag ochtend, direct zodra je opstaat, nadat je voor de eerste keer naar toilet bent geweest) op 13 september met het eerste weeg moment en daarna iedere woensdag ochtend. Niet later op de dag of een andere dag. Iedere woensdag en direct bij opstaan. Het laatste weegmoment is 22 december, met een superrrr mooi resultaat!!

Je kunt ook (als je dit wilt bijhouden) de omvang van je buik (en/of benen) meten met een centimeter. Houd bijvoorbeeld ter hoogte van (iets onder) je navel aan.

Je kunt je gewicht en centimeters bijhouden in onderstaande kalender of in een eigen agenda. Klik hier om de kalender uit te printen: Weeg- en meetmomenten Kerstvakantie Afslank en Leefstijl Programma 2021

Of gebruik het volgende Excel Bestand om je gegevens online bij te houden: Weeg- en meetmomenten Kerstvakantie Afslank en Leefstijl Programma 2021

Iedere woensdag zal ik ook in de FB groep en per mail en/of tijdens een ander (verrassend live) moment vragen om het gewicht dat je kwijt bent geraakt (of aangekomen) te posten/te mailen. Dit om jezelf en ook om andere deelnemers te motiveren, een extra zetje te geven en om je tussendoelen “te vieren”.

Heel veel succes, we gaan je doel bereiken, op naar een mooi nieuw gewicht voor de Kerstdagen!

Jacqueline