Vandaag een 1 minuut stretch, hou of maak je spieren soepel en flexibel!

Super goed dat je vandaag ook weer meedoet met de 1 minuut training of misschien start je wel voor de eerste keer ????

Train vandaag mee om je spieren (lichaam) flexibel te houden. Voorkom blessures en klachten door de stijve, stramme en korte spieren (naarmate we ouder worden) regelmatig te stretchen.

Veel succes vandaag, 1 minuut moet toch weer gaan lukken toch? ????

Je kunt dagelijks deze 1 minuut training op deze website volgen en ook via het volgende YouTube kanaal: https://www.youtube.com/c/JacquelinevanDijk/

Als je op YouTube je abonneert op dit kanaal en het belletje ook aanklikt, ontvang je direct melding van de nieuwe 1 minuut training. Mis geen minuut ????

Start zelf altijd, voordat je de 1 minuut training doet, met een kleine warming up, zoals knieheffen, een stukje wandelen, traplopen en/of een aantal keer je voet naar de bil.

Is de 1 minuut training te lang, stop eerder en bouw het op! Voel dat je telkens Fitter wordt na iedere minuut ???? of FIT blijft. Voel je goed.

Kom in de flow van de dagelijkse 1 minuut trainingen, los, of  extra naast de andere thuis trainingen (van bijvoorbeeld 10-15 minuten, zie het VIP membership, de andere sporten die je doet of extra naast je (dagelijkse) wandelingen.

Geef jezelf dagelijks deze energie boost!

 

De 1 minuut trainingen komt iedere dag om 05.00 uur hier op de website “voor de vroege vogels” en om 09.00 uur op YouTube.

Ook via Instagram kun je een melding krijgen (als reminder) om de minuut te doen. Zie het speciale Instagram account: 1_minuut_trainingen

Succes weer vandaag met de 1 minuut! Top dat je meedoet.

Jacqueline