Nieuwjaar Menu 2 tm 8 januari 2023

 

Het Nieuwjaar Menu voor 2 tm 8 januari staat hier: Menu 2 tm 8 januari 2023

Het menu kun je hier inzien, uitprinten en staat ook opgeslagen in de FB groep.

Om een Top Start in 2023 te maken is gezonde voeding heel belangrijk. Het geeft je de bouwstoffen voor je lichaam en het geeft je energie. Natuurlijk in combinatie met de thuis trainingen.

In deze maand ligt het accent op lekkere gezonde gerechten en eet daarvan voldoende om “lekkere trek” te voorkomen. Het menu is een leidraad en pas het aan als jouw gezin, sport of doel dit vraagt. Mannen kunnen de hoeveelheden x 1,5 aanhouden.

Laat de extra tussendoortjes (kies voor 3 eetmomenten) en zoete, zoute en vette snacks/ “extra’s” (koek, snoep, gebak, toetjes, frituur, chips, chocolade, ijs, kaas, stokbrood etc etc) deze maand aan je voorbij gaan, om op gezond gewicht te komen of te blijven.  Maak het een aandachtspunt voor januari, coach jezelf!

Haal “de extra’s” niet in huis! In feite bepaal je al in de supermarkt of je gezond gaat eten of dat er verleidingen in huis komen te liggen. In huis, betekent ook dat het op gaat ?

Januari is echt een maand voor een TOP START, dus wees de verleidingen de baas door goed en gezond te eten en door voldoende te bewegen.

Heel veel successsss!

Jacqueline