Maandag, met een lekkere 7 minute (en/of indoor powerwalk) om deze laatste week van april goed te starten.

 

 1. De Trainingen

  De Dag Training: https://youtu.be/KP2QRElQa34

   

  De Week Challenge: https://youtu.be/83M9clE-b2A

   

  Dag 24 Indoor Powerwalk: https://youtu.be/MFP5_-bAjc4

 

De YouTube afspeellijst met alle trainingen van april (ook te gebruiken om te streamen voor de TV), iedere dag wordt in deze link de nieuwe dag training erbij gevoegd: https://youtube.com/playlist?list=PLhj4N5NkVqJW4dWuMqd-90u-0JBc9-GL4

De YouTube afspeellijst met alle 30 dagen Indoor Powerwalk (iedere dag wordt de nieuwe powerwalk toegevoegd) staat hier: https://youtube.com/playlist?list=PLIjYBwrlgYM9EA7TnxKrdgEBThykpk24v

 1. Het menu

Het menu voor 34 tm 30 april: https://jacquelinevandijk.nl/het-menu-voor-24-tm-30-april/

 

 1. Coaching

Spierversterkende oefeningen!

Hoe meer spieren je hebt, hoe meer energie je lichaam ge/verbruikt.

In tegenstelling tot vet bestaan spieren namelijk uit actief weefsel dat dag en nacht energie nodig heeft, ook als je ze niet gebruikt.

Dit geeft een groot voordeel om op gezond gewicht te komen en te blijven.

Spieren “groeien” niet alleen tijdens de training, maar vooral na de training. Tijdens het trainen breek je spiervezels af, die in de 24 tot 48 uur na de training gerepareerd worden.

Als je je spieren niet traint zal je spierweefsel echt afnemen en ook je kracht èn de vorm van de spier (dit heeft invloed op je figuur bijvoorbeeld).

Naarmate we ouder worden en onze spieren niet blijven trainen zal spierweefsel afnemen en vetweefsel toenemen. Je zal steeds minder energie verbruiken en “ongemerkt” steeds zwaarder worden, minder sterk worden en “figuur” verliezen.

Kortom, weer een mooie motivatie, om deze thuis training van vandaag, mee te doen. Let’s workout!

Een mooie maandag.

Jacqueline

NB: Voor jou als happy member is er een overzicht pagina, waar de playlists met alle maandtrainingen komen te staan en daar vind je ook de extra challenges (zoals de 30 dagen strakke armen, squat en fitness bal trainingen), de menu’s en hoe je de trainingen via de TV kunt volgen.

Hier is de overzicht jaar pagina voor 2023: https://jacquelinevandijk.nl/happy-member-overzicht-pagina/