Probeer de gratis Thuis Trainingen!

Ontvang de 3 GRATIS Thuis Trainingen

Ben je benieuwd of de Thuis Train Challenges iets voor jou kunnen zijn? Probeer 3 Thuis Trainingen en ontvang een voorbeeld dag menu.

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt de informatie in je mailbox. Check ook spam/ongewenst mail, soms komt hij daar helaas terecht.

Om je ook (al) een idee te hebben van de thuis trainingen, check dan de FB pagina: Challenges van Jacqueline van Dijk

en/of klik op de foto op deze pagina en je kunt al een training zien/volgen.

  1. Train mee op jouw moment van de dag (of week)
  2. Een matje en 2 gewichtjes heb je nodig
  3. Versterk je lichaam stap voor stap, lukt een oefening niet, sla deze over en doe mee met de andere oefeningen.
  4. Geef jezelf (je lichaam) de tijd om fit(ter) te worden, vaak willen we heel snel resultaat, maar continuiteit is belangrijk(er) voor een vitale leefstijl.
  5. Doe mee met plezier, dan houd je het het langste vol.
  6. De Thuis Train Challenges zij er al sinds september 2014 (dus bijna 10 jaar!) en er zijn (ook veel) deelnemers die vanaf het begin meedoen, dus “pas op” het kan verslavend zijn om mee te trainen 😉
  7. Iedere maand doen er 3000 mensen mee met de thuis trainingen, je traint dus alleen thuis maar ook met veel andere mensen. Ervaringen/vragen mbt de trainingen kunnen (als je dit wilt) gedeeld worden in een besloten FB groep.

Veel plezier en succes met de 3 trainingen en wellicht tot “later” in een Maand Challenge, voor het Jaarmembership of bij een Special.

Jacqueline

Video afspelen

Wil jij weten of de Thuis Train Challenges wat
voor jou zijn? Probeer de gratis trainingen!

Gratis Thuis Trainingen en Menu's

Wij sturen aan het eind van iedere maand mails met informatie over de komende nieuwe Maand Challenge. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven via de link onderaan in de mailing.

Wij gebruiken Enormail voor het automatiseren van onze e-mailcampagnes. Door het formulier te verzenden via de verzendknop ga je akkoord dat je gegevens opgeslagen en gebruikt worden in Enormail volgens hun privacy statement en algemene voorwaarden.

Over de challenges

Er zijn 2 mogelijkheden om deel te nemen aan de thuis train challenges:

  • Je kunt meedoen met een maand Challenge
  • Je kunt inschrijven als (deel) Jaar member 2024