Dag 6: de laatste vastendag!

 

Dag 6, de laatste vastendag en de dag om te switchen van suiker naar vetverbranding, als dat gisteren nog niet gebeurd was.

Tijdens de “ketose dagen” verandert je lichaam “van werkwijze” en gebruikt het (in plaats van koolhydraten) de vetten die binnenkomen via je voeding en ook die opgestapeld zitten in je vetcellen als energiebron. 

De coachings video: https://youtu.be/gjncKluzAX4

Extra informatie over je spijsvertering – de maag staat hier: Informatie over de maag-sportvasten

Successss, met je laatste vastendag!!

Jacqueline

 

 

 

Ervaringen deelnemer Annemarie

 

 

Dag 6 sportvasten

Startgewicht: 82,5 kg,

Dag 2: 81,5 kg,

Dag 3: 81,3 kg

Dag 4: 80,2 kg

Dag 5: 79 kg

Dag 6: 78, 6 kg

De laatste vastendag ging goed, ik was/ben er alleen wel helemaal “klaar mee”. Zin om iets normaals te eten en te kauwen en ook de gezelligheid mis is zeker.

Ben super blij met mijn gewicht nu en hoop dat er niet teveel bij komt in de opbouwdagen, ben benieuwd!

Ik heb nu een keer 30 minuten gefietst in de sportschool. Dit viel mij erg zwaar, ik was redelijk snel “buiten adem”  en mijn benen waren super zwaar. Hoop dat dit in de opbouwdagen ook beter zal gaan. Verder is mijn energie prima.

Echt vroeg naar bed gegaan. Meerdere keren eruit voor de toilet.