Dag 10: de laatste sportvasten dag!

 

Dag 10, nog 1 dag en dan heb je je lichaam gereset en ben je gestart met de goede vetten, eiwitten en beperkt koolhydraten in je lichaam. Hou dit vast, ook na deze 10 dagen 😉

Blijf doorgaan met voldoende bewegen (spieren, hart&longen, vetverbranding), kies voor goede gezonde voeding (80% gezond en 20% minder gezond is een goede verhouding) en eet niet te veel. Vaak eten we te veel voor hetgeen ons lichaam aan brandstof nodig heeft.

Alles wat “te veel” wordt gegeten of gedronken wordt omgezet in vetten……..dus, pas af en toe het Intermittent Fasting principe toe of pak 3 eetmomenten op de dag (zonder tussendoortjes) of volg regelmatig een 3 of 5 daagse sportvasten kuur, om je lichaam in vetverbrandingsstand te houden en de vele gezondheidsvoordelen van “vasten” voor je lichaam (body en mind!) te blijven onderhouden.

Je kunt er ook voor kiezen om door te gaan met het Keep the Switch programma van sportvasten (Fittergy), neem voor dit extra programma contact op. Door bijvoorbeeld 1 tot 2x per week een 1-daagse kuur te doen of 1 tot 2x per maand een 3-daagse kuur, blijf je in de vetverbranding en wordt het ingetrainde effect van de 10-daagse sportvastenkuur gereactiveerd.

Wees trots op jezelf, dat je deze 10 dagen volbracht hebt en “Keep Up” the good work.

De coachings video: https://youtu.be/GRSs9G3cNCI

 

Dank je wel voor onze samenwerking en hopelijk “tot ziens”!!

Jacqueline

 

Ervaringen deelnemer Annemarie

 

 

Dag 10 Sportvasten

Startgewicht: 82,5 kg,

Dag 2: 81,5 kg,

Dag 3: 81,3 kg

Dag 4: 80,2 kg

Dag 5: 79 kg

Dag 6: 78, 6 kg

Dag 7: 77,9 kg

Dag 8: 77,8 kg

Dag 9: 78,1 kg

Dag 10: 78,5 kg

Blij dat het erop zit, maar super blij met het resultaat. Dank je wel!!

Ik heb inzicht gekregen in mijn “vorige” voedingspatroon en weet nu hoe ik dit blijvend kan veranderen in een meer gezondere leefstijl. Dit geldt zeker ook voor het beweegdeel. Ik maakte hier minder tijd voor vrij, maar dat ga ik nu zeker wel doen. Het voelt super goed, heb zelfs een strakkere buik gekregen 😉  en wil dit vasthouden!

Graag maak ik gebruik om de thuis trainingen 1 maand extra te blijven volgen!!

Ik wil de 5 daagse sportvastenkuur zeker over een maand volgen, om door te gaan met deze goede flow. Nogmaals dank en tot ziens, online!