Start Goed!

 

Heel veel succes met deze 10 dagen SPORTVASTEN!

Start vandaag goed en voor de extra motivatie/uitleg en misschien wel “stok achter de deur” geef ik iedere dag hieronder een extra video coaching, extra informatie over je lichaam of voeding of mindset en kun je een ervaring lezen van 1 van de deelnemers aan het Sportvasten Programma.

Het dagelijkse weeg moment is direct bij opstaan, voor het ontbijt en de eventuele training.

Je kunt mij dit, als je het wilt, mailen, bijhouden in de speciale app van sportvasten of (voor je) zelf noteren.

Geef jezelf extra aandacht deze 10 dagen en probeer het programma zo exact mogelijk te volgen voor het beste resultaat.

Dag 1 Coaching Video (klik op de volgende YouTube link):

https://youtu.be/xxwNiaWh27U

Extra informatie over WATER (drinken) staat hier: Informatie water tijdens sportvasten

Go for it 🙂

Jacqueline

 

Ervaringen deelnemer Annemarie

 

Start gewicht 82,5 kg

Vrouw 61 jaar

Beroep makelaar

Laatste jaar 5 kg aangekomen

Gaat gemiddeld 2x per week naar de sportschool, voor fitness (kracht apparaten en 20 minuten cardio training op de loopband of fiets of roeiapparaat)

Eet gezond, drinkt af en toe een glas wijn, soms aan het einde van de dag of later op de avond “iets” van een zoutje (popcorn, cashewnoten) en gaat regelmatig uit eten. Houdt van zoet (toetjes en soms koek/chocolade) maar eet dit bewust niet te vaak.

 

Eet “van alles” regelmatig net iets meer dan eigenlijk nodig is (voor alle brandstof dat het lichaam nodig heeft), waardoor het gewicht (met de jaren steeds meer) toeneemt.

 

Dag 1 sportvasten

 

Startgewicht: 82,5 kg, gewogen direct bij opstaan

 

Goede start gemaakt, na een goede voorbereiding. Boek gelezen, doel bepaald en boodschappen in huis gehaald. In de komende 10 dagen, 3 beursdagen en een verjaardagsfeest op zaterdag (3e vastendag).

Metabolic Switch even aan wennen, niet echt lekker en de cal/mag/zink pil best wel groot (doorgebeten). De pillen geven een “vol” gevoel en de appel heb ik voor later in de ochtend bewaard.

Lunch meegenomen en op kantoor klaargemaakt. Hou niet echt van olijven, dus iets minder genomen. Sla aangemaakt met olijfolie, balsamicoazijn en zout/peper. Pistachenoten waren heerlijk na de lunch.

Eind van de middag, bij thuiskomst, was het vreemd om niets te nemen, daarom iets eerder gaan koken dan normaal en de rijst met groente gegeten. Niet echt bijzonder lekker maar wel voedzaam, want na de pistachenoten als toetjes de hele avond geen trek meer gehad.

Op de dag iets meer koffie gedronken dan normaal, nu 4 -5 kopjes en een aantal koppen thee, zoals altijd.

 

 In de avond heb ik 30 minuten buiten een powerwalk gemaakt. Gaf een lekker gevoel.

 

Iets eerder naar bed gegaan dan normaal.