Wat goed dat je meegaat doen met deze 1 minuut training.

Je kunt dagelijks deze 1 minuut training op deze website volgen en ook via het volgende YouTube kanaal: https://www.youtube.com/c/JacquelinevanDijk/

Als je op YouTube je abonneert op dit kanaal en het belletje ook aanklikt, ontvang je direct melding van de volgende 1 minuut training. Mis geen minuut 😉

Iedere dag 1 minuut 1 spiergroep aanpakken om je spieren sterk te houden en te shapen.  Start de dag met een 1 minuut training of pak de minuut ergens op je dag, in de avond of sluit je dag er (goed) mee af!

Start zelf altijd, voordat je de 1 minuut training doet, met een kleine warming up, zoals knieheffen, een stukje wandelen, traplopen en/of een aantal keer je voet naar de bil.

Geen excuses van geen tijd 😉 Met iedere dag 1 minuut kun je je lichaam telkens even uitdagen FIT te blijven of te worden. Kom in de FLOW van de dagelijkse 1 minuut trainingen, successsss, met plezier!

Geef jezelf dagelijks deze energie boost!

Is de 1 minuut te lang, stop eerder en bouw het op.Train voor jezelf, en word sterker en voel je Fit of steeds FITTER!

Jacqueline 

Extra informatie over deze 1 minuut training:

Train je triceps!

De musculus triceps brachii of driehoofdige armstrekker ligt langs de achterzijde van de bovenarm. Hij zorgt voor strekking van de elleboog, het naar achteren bewegen van je arm en het naar het lichaam toe bewegen van je arm.

De triceps zorgt voor ongeveer zestig procent van de massa van de arm.

Extra vet op de armen bij vrouwen is heel normaal. Het hormoon oestrogeen zorgt ervoor dat “we” meer vet opslaan dan mannen. Deze essentiële vetten zijn nodig voor sommige organen en voor de voortplanting.

Het aanpakken van de “kipfilets” doen we door:

  1. Toning van de spier; de triceps strakker maken door oefeningen (zoals vandaag)
  2. Vetverbranding; door spierversterkende oefeningen van het hele lichaam (iedere dag)
  3. Vetverbranding door cardio workouts en extra powerwalk (indoor/outdoor) en alle andere takken van sportbeoefening
  4. Gezonde voeding; veel groenten, goed water drinken en je suiker inname beperken/vermijden.

Maarrrr……. je genen spelen ook een belangrijke rol. Als je moeder veel vet aan haar armen heeft/had, dan heb jij 60 % kans dat je die genen zal erven. Maar laat je niet ontmoedigen, iedere training helpt mee om spieren te blijven ontwikkelen en shapen!

 Veel succes

Tot morgen, voor de nieuwe 1 minuut training!

NB: Je kunt de 1 minuut trainingen los en ook extra doen naast de dagelijkse thuis trainingen van 10-15 minuten (met “7 minutes” trainingen, shapen op het matje, strakke armen trainingen, squat en planken, Pilates, Buikspierkwartiertjes, Tabata, indoor powerwalk en trainingen op muziek). Klik hier voor de informatie over de VIP thuis trainingen, dagelijkse  gezonde menu’s en online coaching.